Opplevelser

Lang fartstid på Costa Blanca kysten gir oss unike muligheter til å avhjelpe ulike behov. Vi nevner eksempler, og hører gjerne fra deg om dine behov.

Målgruppe: Vennegjenger, firmaer, foreninger, stor-familier, klubber, med mer.

Når tiden tillater det vil vi selv arrangere og invitere våre kunder til å delta på ulike arrangementer.

Gruppeturer

Gruppeturer i fjell, til fyret i Albir, gåturer langs fjellkjeder i nærområdet, med mer … Målgruppe kan for eksempel være vennegjenger, firmaer, foreninger.

Bursdagsfeiringer

Bursdagfeiring for små og større. Runde eller mindre runde tall. Feire er vi gode på i Spania. La oss høre fra deg om ønsker og behov.  Vi skisserer forslag.  Et minstebeløp vil bli fakturert dersom arrangementet ikke gjennomføres i vår regi.

Jubileer

Markering av jubileer for private og firmaer. Fortell oss om dine behov, vi kommer med forslag. I tilfeller hvor vi har presentert detaljerte opplegg, faktureres et minstebeløp dersom oppdraget ikke faller i vår favør.

Foredrag 

Når anledningen byr seg, vil vi invitere interessante foredragsholdere og samle de av våre kunder som ønsker innsikt om tidsaktuelle temaer. Invitasjoner sendes til kunder og interessenter. Meld deg på vår epost-liste, det kan lønne seg.

Guidet storbyweekend

• Pakkepris inkluderer hotell/reise …
• Bespisning på lokale velrenommerte steder
• Nært på lokalbefolkningen

Guidet fottur

• … transport og lunsj inkludert
• … i nærområdet, eller også i mer perifere fjellområder (mulig med overnatting).

Opplevelser – overraske – ære – inspirere

Vi du overraske, eller ære noen?  Tom for gaveideer?
Prøv oss. Fortell om personen det gjelder, vedkommendes lidenskaper, ønsker, drømmer. Vi kan hjelpe. Opplevelser er gaver som huskes. Også de vi gir oss selv. Opplevelser fører oss sammen, styrker og motiverer.

Er du næringsdrivende og ønsker å vise dine ansatte anerkjennelse?
Vi har alle kjent på verdien av å bli sett. Anerkjennelse skaper motiverte medarbeidere, en positiv innstilling og ikke minst lojalitet overfor selskapet.
For mange mennesker er anerkjennelse selve drivkraften.

Invester i dine medarbeidere. La oss hjelpe.
Stikk gjerne innom – eller ta en telefon. Vi gleder oss til å høre fra deg.